Concurs bloggeri

CREDITE PE BUNE te invita la concurs!

 Pentru ca in domeniul online au loc diverse concursuri atragatoare iata ca va anunt un concurs inedit cu premii importante. 
  In perioada 25 mai - 1 iulie va puteti inscrie cu un articol din domeniul financiar /bancar/credit.
  Este necesar cate un articol din fiecare cele 42 de judete ale tarii, pentru acest lucru fiind nevoie de acelasi numar de bloggeri dispusi sa realizeze cate un articol pentru Credite pe bune, care este un broker ce ofera solutii financiare pentru toate aceste judete.

   Premiile sunt atragatoare, asadar participa la acest concurs unde se vor pune la dispozitie premii 
in valoare de 2100 ron!

Cum se acorda premiile?
  • Premiul de Notorietate (900 lei) – pentru popularitate
  • Premiul de Calitate (700 lei) – pentru cel mai inspirat  articol din punct de vedere narativ/lingvistic/logic/creativ (evaluarea articolelor va fi realizata de un juriu intern specializat)
  • Premiul Special (500 lei) – va fi acordat prin tragere la sorti unuia dintre participanti.
  Merita sa participati la acest concurs deoarece premiile sunt tentante. Puneti-va in valoare talentul, creativitatea si profesionalismul si astfel veti fi rasplatiti.
  


Ce conditii ar trebui sa indepliniti?

Blogul vostru trebuie sa aiba o vechime mai mare de 6 luni iar tema articolului trebuie sa fie in concordanta cu domeniul financiar/bancar/credit.
Bloggerul trebuie sa isi aleaga un judet care va fi tema articolului.
In continutul articolului trebuie scris si numele bloggerului de unde ati aflat de acest concurs.
Un lucru esential la inscrierea in concurs este sa trimiteti un email cu textul “Particip”  cu nume, prenume, varsta si chiar si un numar de telefon valid, toate acestea la adresa mentionata mai jos.
In cadrul articolului trebuie sa existe un link catre pagina judetului selectat (toate judetele sunt mentionate aici: http://www.creditepebune.ro/credit-in-orasul-tau/)
Redirectionarea catre link trebuie sa aiba cuvintele cheie, de exemplu: credite in Prahova, credit rapid in Prahova, imprumut in judetul Prahova, credit judetul Prahova, top credite Prahova, etc.
Mai multe detalii despre acest concurs gasiti aici:

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info