De ziua ta obisnuiesti sa iti schimbi lookul?

 Pentru ca a fost ziua mea la inceput de octombrie si am ratat de data aceasta intalnirile cu cei apropiati si nu in ultimul rand, mi-am ratat si obiceiul de a face o schimbare, am de un salon de coafura careia cu drag i-as trece pragul.
Unghiile deja stiu ca in aceasta toamna se poarta intr-o nuanta de maro metalizat, sa zic asa, observand la cele mai multe dintre fete, din care una din unghii sa aiba si un model mai special, de tine ales.
Eu as alege o alta paleta de culori, in schimb imi aduc aminte de prietena mea buna care de fiecare data cand ii admiram unghiile foarte lungi si superb realizate, avand si patul unghiei care ii permite lungimea excesiva, ca atunci cand i le admiram ma bruftuluia "fugi draga de aici, ca mi le deochi" - este doar o gluma, dar ce te faci ca se intampla sa -i se agate una taman cand suntem impreuna la coffee!!!!
 Atunci sa vezi ce mai taraboi de chiar crezi ca exista deochi. Asta e o faza amuzanta intre noi, dar prea se repeta si cred ca ma voi retine la aprecieri :))
Am si o alta prietena buna care se ocupa de fashion si este in trend cu toate cele, fie ca este vorba de hairstyle, ca este vorba nail sau ingrijire si am invatat foarte multe de la ea si despre produsele profesionale si despre machiaje sau diverse noutati si chiar despre saloane ;)
De asemenea, cand mergi la coafor trebuie sa stii ce vrei sau la acesta de care v-am spus sunt si promotii si voi intreba cum ar fi mai bine sa imi tund din par si cat, ce culoare, cum sa imi fac sprancenele asta tot tinand de culoare si de ancadrament si pana la urma mai multe alte lucruri, pentru ca un profesionist urmeaza si tendinta dar si forma fetei sau textura parului, culoare, netezime etc. Si te poate sfatui mult mai bine un specialist de la un salon profesional.
Imi plac lucrurile nouveaute si nu imi pare rau cand dau banii pe ceva care merita.
Intr-adevar, intretin si acasa aceste tabieturi, dar daca a fost ziua mea asa cum am mentionat ma veti vedea dragi prietene intr-o noua formula :)
Stiu ca voi mai avea evenimente ce urmeaza sa ma intalnesc cu mai multa lume, poate doar unii vor vedea ceva fotografii, in rest pastrez ce-i bun doar pentru mine si ai mei.
Intotdeauna trebuie sa arati bine chiar si atunci cand nu iti e chiar atat de pink.

Am intalnit femei peste o anumita varsta care nu mai e considerata cea de a doua tinerete si care arata foarte bine atunci cand trec pragul coaforului.
Vazand multe astfel de exemple cred ca merita sa traiesti frumos si sa te bucuri cu ceea ce esti inzestrat si sa pastrezi ceea ti-a fost dat.
De ziua voastra obisnuiti sa va faceti o schimbare de look?


Cititi si despre: Scoala de Barbizon

2 comentarii:

Laura spunea...

Ohhh...da!

Personale spunea...

Mersi de confirmare :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info